“Plugin Load Times” versie 1.3 voor QGIS beschikbaar

Een paar weken geleden heb ik versie 1.3 van “Plugin Load Times” voor QGIS afgewerkt. Vanaf worden de plugins die het meeste tijd vragen om te laden wanneer QGIS start standaard bovenaan in de lijst weergegeven. Het andere dat gewijzigd is, is de volgorde van de knoppen waarom je de sorteervolgorde kan aanpassen.  Deze plugin kan rechtstreeks  vanuit QGIS 2.x of 3.x geïnstalleerd worden, omdat deze beschikbaar is in de officiële QGIS plugin repository. Bekijk nu dus welke van je plugins QGIS traag laten starten!

English version of this article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.