Hoe kom je aan coole QGIS stickers

Recent poste ik een filmpje op Twitter waarin ik een glimmende QGIS sticker liet zien die ik gemaakt had en Ik kreeg de vraag waar ik die besteld had. Omdat het op een blog gemakkelijker is om die vraag te beantwoorden, vertel ik het hier.

Ik nam het QGIS logo van de QGIS Visual Style Guide en gebruikte Inkscape om een aangepaste versie te maken. Ik wilde dat de Q wit was, omdat dat het meest glimmende deel van de sticker zou zijn, maar ik voegde een zwart randje toe. Voor de achtergrond gebruikte ik het groen #589632 van de QGIS Visual Style Guide. Dan voegde ik een smalle groene buffer toe rondom de Q.

Ik bestelde de stickers via Sticker Mule en omdat ik er maar enkele nodig had, bestelde ik hun “Proeven van hologram stickers” op basis van mijn eigen SVG-bestand. Ze kosten €8 voor 10 stickers (76mm x 76mm). Als je meer dan 10 stickers wil voor je FOSS4G of QGIS User Group evenement, dan je ook hun algemene “Hologram stickers” aanbod gebruiken.

Download mijn SVG-bestand

Stickers, uitgesneden stickers, bumperstickers op maat - Sticker Mule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.