Mijn QGIS Geometrie Generator voorbeelden zijn geüpdatet naar QGIS 3.32

Een paar jaar geleden ben ik gestart met het laten zien van mijn QGIS Geometrie Generator voorbeelden in een Gitlab repository. Geregeld krijg ik van mensen te horen dat ze dit erg appreciëren, maar recent merkte ik dat sommige van die voorbeelden niet meer werkten in de actuele QGIS-versie. Daarom heb ik ze geüpdatet, zodat ze allemaal weer werken in QGIS 3.32.

Tegelijkertijd heb ik ook veel meer informatie toegevoegd aan de ReadMe-bestanden in de repository, zodat mensen die ze willen proberen, beter kunnen begrijpen hoe en waarom ik bepaalde expressies gebruik.

Als je zelf ideeën hebt voor dingen die misschien mogelijk zouden zijn met Geometry Generators, maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen, zet je ideeën dan hieronder in de commentaren en misschien kan ik wel een oplossing voor jouw idee vinden.

De repository met QGIS Geometrie Generator voorbeelden kan je vinden op: https://gitlab.com/GIS-projects/qgis-geometry-generator-examples. Het bevat alle project-bestanden, QML-bestanden en voorbeeld-data. Je kan ook de repository in zijn geheel downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.